Muziekles (informatie en tarieven)

Wil je graag gitaarles in Geldermalsen? Altijd al accordeonles willen hebben of toch liever pianoles? Kom dan eens langs voor een proefles bij Kruis-11 of meld je aan voor individuele muziekles. Heb je zusjes, broertjes vriendjes of vriendinnetjes, dan kun je ook terecht voor groepsles. Gitaarles geef ik zowel op de klassieke gitaar, de basgitaar als op de electrische gitaar.

AAN WIE GEEF IK LES?

Ik geef les aan aan kinderen en volwassenen, beginners of gevorderden. Ik werk niet alleen met lesboeken, maar ook verzin ik vaak extra oefeningen op basis van de behoefte of de actualiteit. Het belangrijkste vind ik dat de lessen sfeervol zijn, dat je wat leert en dat je de volgende keer weer graag terugkomt. Individuele les duurt ongeveer 25 minuten. Ouders en vriendjes zijn welkom om mee te luisteren. We spelen de muziek waar ik zelf het meest van houd. Popmuziek, liedjes die nu in de mega top 50 staan, Zuid-Amerikaanse nummers, klezmer- en zigeunermuziek, liedjes uit het american songbook (Real Book), tango en als het lukt improvisatie.

Natuurlijk werk ik ook met lesboeken, maar ik vraag me altijd af wat je wil en waar je aan toe bent. Misschien doe je de ene keer liever iets uit het boek en de andere keer zoeken we een liedje uit van de radio. Het huiswerk schrijf ik op in een schrift, want muziekles is het leukst als je thuis repeteert.

Voor kinderen is het meetal het beste om wekelijks een les van een half uur te krijgen. Als ze iets ouder zijn (leeftijd middelbare school) is om de week les ook een goede optie.

Volwassenen kunnen les van een half of een heel uur krijgen al naar gelang de behoefte.

WAAR GEEF IK LES?

Ik geef les in mijn studio aan de Stationsweg in Geldermalsen.

Aan het begin van de zomer organiseer ik een Zomerconcert bij mij in de tuin waar al mijn leerlingen aan mee mogen doen, zowel solo als samen met andere leerlingen. Op deze manier leer je jezelf presenteren op een podium en doe je ervaring op met samenspelen. Natuurlijk help ik je tijdens de les om je goed voor te bereiden, zodat je niet met al te knikkende knieën op het podium staat. Het thuispubliek bestaat uit familie, vrienden en liefhebbers en er zijn natuurlijk hapjes en drankjes.

Als je nog geen instrument hebt dan kan ik je helpen met het huren of de aanschaf ervan.