#11 sing! kerst zw

sing!

samen zingen, swingen en optreden

Wil je een keer samen zingen in een swingend koor en ook een keer optreden? Doe dan mee met Sing!

Sing! is een zangclubje van volwassenen dat op projectbasis een aantal keren repeteert en als afsluitingen een optreden geeft. Zo heb je in korte tijd plezier met het samen zingen van de liedjes en kan je een half uurtje shinen voor familie en vrienden bij het optreden. Ja, je moet een beetje kunnen zingen (en luisteren), maar het niveau is beginner tot licht gevorderd. Wel verwacht ik dat je je best gaat doen!

We zingen popliedjes 1 of 2 stemmig, timing en uitstraling is daarbij belangrijker dan loepzuivere noten.  De begeleiding wordt gedaan door muziekdocent Roelof Krijgsman op gitaar, piano of accordeon afhankelijk van het repertoire. Tekst en melodie krijg je tijdens de repetities uitgereikt.

De keer is het thema Kerst. De mooiere Kerst-liedjes die je met samenzang goed neer kan zetten. Denk aan White Christmas, Have yourself a merry little Christmas, Walking in the air, Do you hear what I hear, O little town of Bethlehem, Away in a manger. Maar ook The Sound of music (My Favorite Things), Elvis (Blue Christmas) en misschien wel (eindelijk) We all stand together….

Bij de eerste repetitie stellen we de liedjes vast, het worden er een stuk of 10.

Repeteren: op woensdag om 20.00u tot 21.30u locatie Stationsweg 16
Eerste repetitie woensdag 25 oktober 2023

Optreden: zaterdag 16 december op de kerstmarkt in Geldermalsen (14.00u)

Zin om mee te doen?
Stuur een email.

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact