#11 kerstclip! knop
#11 musical!
#11 sing! kerst knop

piano-, gitaar– en accordeonles
Wil je piano, gitaar (klassiek, elektrisch, bas) of accordeon leren spelen? Meld je dan aan voor privé-les bij Kruis-11, of neem eerst een proefles.

Ik ben een ervaren muzikant op piano, gitaar en accordeon. Ik vind het leuk om mijn ervaring over te brengen op andere mensen. Zowel kinderen als volwassenen, beginners of gevorderden zijn welkom. Ik werk met vaste methodes, maar meestal stem ik de les af op de voorkeur en behoefte van de leerling. Het belangrijkste vind ik dat de lessen sfeervol zijn, dat je wat leert en dat je de volgende keer graag terugkomt.  Misschien doe je de ene keer liever iets uit het boek en de andere keer zoeken we een liedje uit van de radio. Het huiswerk schrijf ik op in een schrift, zodat je niet vergeet wat je kan oefenen. Muziekles is het leukst als je thuis repeteert.

We spelen popmuziek, liedjes die nu in de mega top 50 staan, zuid-amerikaanse nummers, klezmer- en zigeunermuziek, liedjes uit het american songbook (Real Book), tango en natuurlijk ook improvisatie. Ik kan je helpen om de liedjes die jij leuk vindt uit te zoeken op bladmuziek of akkoorden.

Tegen het einde van het schooljaar organiseer ik bij mij in de tuin een zomerconcert waar al mijn leerlingen aan meedoen. Op deze manier leer je jezelf presenteren op een podium en doe je ervaring op met samenspelen, want ik help je natuurlijk door met je mee te spelen en het concert goed voor te bereiden. Het publiek bestaat uit familie, vrienden en muziekliefhebbers.

Ik geef les bij mij thuis aan de Stationsweg. Privé-les duurt maximaal 25 minuten. Ouders en vriendjes zijn welkom om mee te luisteren met de les.

Als je nog geen instrument hebt kan ik je helpen met het huren of de aanschaf er van.

musical! en kerstclip!
Hou je van zingen, dansen en acteren en  wil jezelf graag een keer terugzien in een spetterende videoclip op Youtube? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud?
Doe dan mee met musical! in de zomer of kerstclip! in de winter. 

songwriting
Ik kan je helpen hoe je zelf een liedje maakt maar ik kan ook een liedje voor je maken. Een speciaal, uniek en op maat gemaakt (pop)liedje, waarin de tekst en de sfeer speciaal op het onderwerp wordt afgestemd. De tekst schrijf ik zelf, evenals de compositie en productie. Voor het opnemen in mijn studio werk ik met stand-in zangers/zangeressen of met de opdrachtgever zelf achter de microfoon.

sing!
Sing! is een zangclubje van volwassenen dat op projectbasis een aantal keren repeteert en als afsluitingen een optreden geeft. Zo heb je in korte tijd plezier met het samen zingen van de liedjes en kan je een half uurtje shinen voor familie en vrienden bij het optreden. Ja, je moet een beetje kunnen zingen (en luisteren), maar het niveau is beginner tot licht gevorderd. Wel verwacht ik dat je je best gaat doen!

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact