muziekles bij Kruis-11
Wil je piano, gitaar (klassiek, elektrisch, bas) of accordeon leren spelen? Meld je dan aan voor privé- les bij Kruis-11. Of probeer eerst een gratis proefles.

Ik ben een ervaren muzikant op piano, gitaar en accordeon. Ik vind het leuk om mijn ervaring over te brengen op andere mensen. Zowel kinderen als volwassenen, beginners of gevorderden zijn welkom. Ik werk deels met vaste methodes, maar meestel stem ik de les af op de voorkeur en behoefte van de leerling. Het belangrijkste vind ik dat de lessen sfeervol zijn, dat je wat leert en dat je de volgende keer graag terugkomt.  Misschien doe je de ene keer liever iets uit het boek en de andere keer zoeken we een liedje uit van de radio. Het huiswerk schrijf ik op in een schrift, want muziekles is het leukst als je thuis repeteert.

We spelen de muziek waar ik zelf het meest van houd. Popmuziek, liedjes die nu in de mega top 50 staan, zuid-amerikaanse nummers, klezmer- en zigeunermuziek, liedjes uit het american songbook (Real Book), tango en natuurlijk veel improvisatie. Ook kan ik je helpen om de liedjes die jij leuk vindt uit te zoeken op bladmuziek of akkoorden.

Ik geef les bij mij thuis aan de Stationsweg. Privé-les duurt maximaal 25 minuten. Ouders en vriendjes zijn welkom om mee te luisteren met de les.

Tegen het einde van het schooljaar organiseer ik bij mij in de tuin een Zomerconcert waar al mijn leerlingen aan mee moeten doen, zowel solo als samen met andere leerlingen. Op deze manier leer je jezelf presenteren op een podium en doe je ervaring op met samenspelen. Natuurlijk help ik je door het optreden goed voor te bereiden zodat je niet met al te knikkende knieën op het podium staat. Het thuispubliek bestaat uit familie, vrienden en liefhebbers en er zijn natuurlijk hapjes en drankjes.

Als je nog geen instrument hebt kan ik je helpen met het huren of de aanschaf er van.

Clip! en Kerstclip!
Hou je van zingen, dansen en acteren en  wil je ezelf graag een keer terugzien in een spetterende videoclip op Youtube? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud?
Doe dan mee met Clip!! in de zomer of Kerstclip! in de winter. Meestal doen meisjes mee, maar jongens zijn net zo goed welkom.

Songwriting
Ik kan je helpen hoe je zelf een liedje maakt maar ik kan ook een liedje voor je maken. Een speciaal, uniek en op maat gemaakt (pop)liedje, waarin de tekst en de sfeer speciaal op het onderwerp wordt afgestemd. De tekst schrijf ik zelf, evenals de compositie en productie. Voor het opnemen in mijn studio werk ik met stand-in zangers/zangeressen of met de opdrachtgever zelf achter de microfoon.