#11 musical! zw

4 live-shows
23 en 24 augustus 2024
De Pluk Geldermalsen

musical!

maak in 1 zomer een spetterende musical

Wil jij samen met andere kinderen zingen en dansen in een spetterende musical? Kijk jij wel eens naar filmpjes op YouTube, hou je van toneelspelen, zingen en dansen? Droom jij er van om ook een keer in een theater op te treden? Dan is het echt wat voor jou om in de zomer mee te doen met musical! bij Kruis-11 in Geldermalsen.

Kruis-11 bestond afgelopen jaar 10 jaar en om dat te vieren heb ik de LP Swingen aan de Linge uitgebracht. Daarop staat alle liedjes die ik de afgelopen jaren voor clip!, kerstclip! of scholen heb gemaakt. Van deze liedjes maken we dit jaar een spetterende musical. Deze wordt door mijzelf geschreven samen met lokale muzikanten, een tekstschrijver en een clubje ervaren clip!-gangers. De musical wordt aan het einde van de zomervakantie (23 en 24 augustus) 4 keer uitgevoerd voor publiek in een theaterzaal in de buurt (bv De Pluk).

waar gaat de musical over?
Het is het verhaal van clip zoals het bijna echt is gebeurd. Een groep kinderen droomt er van om beroemd te worden en neemt daarom een clip op. Om veel kinderen te bereiken kiezen ze er voor om een liedje over Sinterklaas te maken op de wijs van een bestaand popliedje, El Mismo Sol. De clip zetten ze op Youtube en ze hopen op z’n minst op het Jeugdjournaal te komen. Dan wordt plotseling de clip verwijderd van YouTube….. (de rest verklappen we nog niet, dan moet je meedoen of komen kijken).

We starten in mei met repeteren, dat duurt tot aan de zomervakantie. In de laatste week van de zomervakantie ben je elke dag aanwezig om te oefenen. Op de laatste vrijdag en zaterdag van de zomervakantie zijn de uitvoeringen. Onder leiding van Roelof Krijgsman (muziekdocent), een dansdocent(e) en een theaterregisseur werk je aan het instuderen van de scenes, de liedjes en alle dansen.

We gaan veel zingen, dansen en repeteren, maar we doen ook spelletjes om er vooral een heel toffe tijd van te maken.

De uitvoeringen waren opgenomen om er een video-registratie van te maken die we op YouTube kunnen zetten.

wanneer?
we starten met avondrepetities op vrijdag 17 mei om 19.00u tot 20.30u 
en dan verder op vrijdag 24 en 31 mei, 7, 14 , 21 en 28 juni

repetitiedag op zaterdag 6 juli van 10.00u tot 16.00u

dagprogramma van 19 tot en met 23 augustus (in de laatste week van de zomervakantie van 10.00u tot 16.00u

uitvoeringen op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus om 16.00u en 19.30u

Jongens en meisjes van 8 tot en met 12 jaar zijn welkom, maar is er ook ruimte voor een paar 7 jarigen. Je hoeft geen zang of dans ervaring te hebben, maar alles wat je al kan is mooi meegenomen. De kids die met clip! meededen vonden het altijd de leukste week van de vakantie!

Zin om mee te doen?
Stuur me een email
voor de deelnamekosten zie de tarieven

#11 kids! swingen aan de linge vk

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact