#11 kerstclip! zw
kerstclip 04

kerstclip!

maak in 1 dag een spetterende kerstclip

Wil jij zingen en optreden in een speciale Kerstclip? Doe dan mee met kerstclip! bij Kruis-11 in Geldermalsen, editie 2023!

Onder leiding van Roelof Krijgsman (muziekdocent) en een paar assistenten werk je 1 dag aan het maken van de clip. We repeteren het liedje, nemen het op in de studio en gaan daarna de clip opnemen. We zingen en dansen voor de camera en we verzinnen grappige en mooie scenes. We blijven grotendeels in Geldermalsen, misschien dat we een klein stukje fietsen. Na montage van de opnamen wordt de clip op YouTube geplaatst.

Om goed beslagen ten ijs te komen starten we enkele weken van te voren met repeteren. Dan oefenen we niet alleen het clip-liedje maar ook andere kerstliedjes. En als klap op de vuurpijl doen we een optreden op de kerstmarkt in Geldermalsen!

Waar, wanneer en hoe laat is het?
We houden Kerstclip! op zaterdag 23 december 2023 bij Kruis-11 in de studio. We starten om 10.00u en zijn klaar rond 19.00u. Voor middageten en alles tussendoor wordt gezorgd. In de avond houden we een Kerstdiner (met filmopname).

Vrijdag 8 en 15 december om 19.30u tot 20.30u repeteren.
Zaterdag 16 december om 16.00u optreden op de Kerstmarkt.

Wie mag er mee doen?
Jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom. Het aantal deelnemers is circa 15. Je hoeft geen specifieke zang- of clip-ervaring te hebben, maar alles wat je al kan is mooi meegenomen. Trek je mooiste kerstkleren aan! Dus veel rood, groen en wit en natuurlijk rendieren. En bedenk al vast welk kerstliedje je wil zingen op de Kerstmarkt.

Zin om mee te doen?
Stuur me een email

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact