woning Stationsweg Geldermalsen

sfeervol jaren-30 huis, buitenzijde geïsoleerd

We verhuisden in 2013 verhuizen naar Geldermalsen. Dit huis stond te koop, het was in slecht onderhouden staat. We hebben kort rondgelopen en toen snel besloten om het maar te kopen. Mooie plek in het dorp, karakteristiek huis en een grote tuin met mogelijkheden voor werken aan huis. We lieten de oude schuurtjes slopen, de asbest verwijderen, de grond saneren (olieresten) en ondertussen maakten we plannen voor het huis. Het dak werd voorzien van isolatieplaten en daarop de oorsponkelijke dakpannen, de meeste kozijnen werden vervangen.

De binnenkant moest volledig gerenoveerd. De houten begane grondvloer werd vervangen door een betonvloer op isolatie en voorzien van vloerverwarming. We maakten een extra trap naar de 2e verdieping zodat daar 2 extra slaapkamers konden worden gemaakt en er kwam nog een aanbouw aan de keuken met luifel.

In 2022 hebben we het huis aan de buitenzijde geïsoleerd met stucwerk op isolatie en houten latten op Isobouw-isolatie. De CV-ketel uit 2013 is dus al weer vervangen door een warmtepomp.

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact