#11 clip! zw

clip!

maak in 1 week een spetterende videoclip

Wil jij samen met andere kinderen zingen en dansen in een spetterende videoclip? Kijk jij wel eens naar filmpjes op YouTube en droom jij er van om ook een keer in zo’n clip op te treden? Dan is het echt wat voor jou om in de zomervakantie mee te doen met clip! bij Kruis-11 in Geldermalsen.

Onder leiding van Roelof Krijgsman (muziekdocent) en een dansdocent(e) werk je 5 dagen aan het instuderen en opnemen van de clip. Op de laatste dagen van de week nemen we de clip op, meestal met publiek, op speciale locaties.

Je leert de dans die bij de clip hoort. Je gaat scenes verzinnen en je oefent om op te treden voor een groep en voor de camera. We gaan veel zingen, eerst oefenen en daarna opnemen in de studio. We doen veel spelletjes om er vooral een heel toffe week van te maken. Elke dag beginnen we om 10.00u en stoppen we om 16.00u.

Op de laatste dag van de week (vrijdag 23 augustus) houden we een groot slotfeest waar we live gaan optreden in de tuin We zingen dan oude clip!-liedjes van de LP  Swingen aan de Linge

Na afloop wordt de clip gemonteerd en gepubliceerd op YouTube zodat heel veel kinderen onze muziek en dans kunnen ontdekken. Inmiddels hebben we dit al 8 keer gedaan…. Al die liedjes (behalve de muziek van Sint is de beste) is overigens door Roelof Krijgsman geschreven en ingespeeld.

Dit jaar is clip! van 19 tot en met 23 augustus 2024.

Jongens en meisjes van 8 tot en met 12 jaar zijn welkom, maar is er ook ruimte voor een paar 7 jarigen. Je hoeft geen zang of dans ervaring te hebben, maar alles wat je al kan is mooi meegenomen. De kids die meededen vonden het altijd de leukste week van de vakantie!

Zin om mee te doen?
Stuur me een email

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
email: roelof.krijgsman@kruis-11.nl

Contact