Duurzame bouw en renovatie

Als je plannen hebt om een nieuwe woning te bouwen of je bestaande woning wil renoveren of uitbreiden kan ik je helpen om voor jou de meest geschikte en economisch haalbare oplossingen te vinden. Bij alle te maken keuzes spelen duurzaamheid, comfort en lange termijn gebruikswaarde een belangrijke rol.

Duurzaamheid is een complex thema: beperk energieverbruik, gebruik duurzame energiebronnen (hernieuwbare energie, gezonde bouwmaterialen) en denk na over terugwinnen en opslag van energie. Er zijn veel keuzes te maken in het woud van mogelijkheden. In mijn ontwerpen besteed ik aandacht aan toekomstige gebruikswaarde en aanpasbaarheid gecombineerd met praktische indelingen, slimme oplossingen en last but not least toetreding van daglicht.

De uitstraling van mijn ontwerpen is niet modieus, maar elegant, strak en technisch hoogwaardig. Ook moet het gebouw goed passen in zijn directe omgeving zodat de maatschappelijk waarde maximaal is en het gebouw dus niet te snel weer wordt gesloopt.

Aarzel niet om contact op te nemen, in een eerste consult kan ik je al veel advies geven en mogelijk is het begin van een langere duurzame samenwerking!

Klik hier om meer te lezen over Roelof Krijgsman

Klik hier om meer te lezen over mijn samenwerking met Robert Duin in Betuwe energieadvies.